Mar 20, 2007, 10:28 AM

Дойде при мен 

  Poetry
665 0 0

Дойде при мен

замислена и тъжна...

жадуваща да чуеш

истината за света?...

Не исках да те лъжа!...

Но не можах

да се откъсна

от дъното

на свойта самота!...

 

Кървави, заляти

в пламъци мъгли

висят над мен

и плувам в тях…

Задъхани и

уморени спомени

на моето рождение

кънтят с умиращ смях…

© Юлиан Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??