5 июн. 2018 г., 09:53

Дойде пролетта 

  Поэзия » Любовная
630 1 2

Дойде пролетта,

със светлина озари

света- с розите

разцъфна и в моето

сърце любовта!

Тихо ромоли дъжда-

капки надежда!

Ти си светлината

в моя живот!

Разтворени са

портите на Рая-

ангели пеят небесна

ария!... Вяра във

всяко сърце ще

се пробуди и света

за светли бъднини

ще събуди! Пролетта

дойде- тихо ромоли

дъжда!... И знам

след него ще изгрее

в небето дъга- ще

ми напомни за

твоята чиста душа!...

© Нако Наков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??