31 янв. 2017 г., 21:30

Докато е тук 

  Поэзия » Любовная, Белые стихи
508 1 1

Преди не обичах светофари.

И влакове. 

И сутрини.

Не обичах

държането за ръце.

 

Сега е 6 сутринта.

Чакам я на светофара.

Ще се качим на влака.

Ще държа ръката ù.

 

Ще обичам тези неща,

докато е тук. 

Докато я има.

Защото тръгне ли си...

Ще ги мразя двойно.

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??