Преди не обичах светофари.
И влакове.
И сутрини.
Не обичах
държането за ръце.
Сега е 6 сутринта.
Чакам я на светофара.
Ще се качим на влака.
Ще държа ръката ù.
Ще обичам тези неща,
докато е тук.
Докато я има.
Защото тръгне ли си...
Ще ги мразя двойно.
© Зорница Арие Всички права запазени