Светът красив. Светът - като градина!
- Това е Бог.
- Той преди малко мина.
О, красота, о, вино, о, жена,
не ме лъжете. Бог е Тишина.
Прах съм бил и пак ще бъда прах.
- Защо живя?
- Да кажа само "ах!"
Живот. Изгледах го като на кино.
Докато кажа "Ах!" - и той отмина.
© Райчо Русев Все права защищены
и залезът тих
как скрива
път и посока…
за
да ти напомни
още веднъж…
че къс е
мигът на живота…
Райсън...гледаме един и същи филм...