13 авг. 2010 г., 12:59

Докога! 

  Поэзия » Любовная
706 0 2

Докога ще ме лъжеш,
докога ще ме мъчиш!
Писнаха ми твоите лъжи,
оставих ги настрани.
Въртеше ме на малкия си пръст!
Зарових спомените в пепелта,
останала от любовта.
Докога ще съм поредната,
искам да съм последната!

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??