17 окт. 2008 г., 10:12

Докосни ме!... 

  Поэзия » Любовная
1354 0 36
               Докосни ме!...

Нарязани на кръстчета висят
най-късите пронизващи мълчания,
"Заето" и "Затворено" не са
за празници отронени признания!...

Острилката наостри сто сърца,
но твоето и лепне - бяла глина,
отивай си "преди"- а не "сега"- 
сега е късно - докосни ме!...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??