17.10.2008 г., 10:12 ч.

Докосни ме!... 

  Поезия » Любовна
1300 0 36
               Докосни ме!...

Нарязани на кръстчета висят
най-късите пронизващи мълчания,
"Заето" и "Затворено" не са
за празници отронени признания!...

Острилката наостри сто сърца,
но твоето и лепне - бяла глина,
отивай си "преди"- а не "сега"- 
сега е късно - докосни ме!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??