Душата ми с душата ти се люби
в едно легло от облачни стихии.
В докосването Чудото се губи...
В безплътното е днешната магия.
Сърцата ни преливат от наслада.
Еротика са тихите ти думи,
които са нечакана награда
във този свят, дозирано безумен.
Не се опитвай с ласки да ме стоплиш.
Не тръгвай по утъпкана следа.
Щом две души със Господ се докоснат,
намерят ли се, ражда се звезда.
© Бианка Габровска Все права защищены