Докосване.
Сърцето ми трепти от нежност
душата ми е ранена сърна.
Пламък изгаря гърдите ми.
И оная любов, която диво ме владее.
Изричам твоето свято име.
Блаженство и дар от бога е радостта ми.
Целувам слънчевият лъч и вятъра.
Обичам силно, сластно и истински.
Обичам смеха, стиховете и песните.
Докосваната нежност в душата
показват, че Бог ми е дарил и обич и любов.
Една надежда за утрешния ден,
една прегръдка символ на щастие.
Едно докосване на твоята обич,
на твоите ласки, копнеж и мечти.
Прегърни ме обичам твоето докосване.
© Йонка Янкова Все права защищены