17.11.2016 г., 22:01 ч.

Докосване 

  Поезия » Бели стихове
570 2 4

                                                       Докосване.

 

 

Сърцето ми трепти от нежност

душата ми е ранена сърна.

Пламък изгаря гърдите ми.

И оная любов, която диво ме владее.

Изричам твоето свято име.

Блаженство и дар от бога е радостта ми.

Целувам слънчевият лъч и вятъра.

Обичам силно, сластно и истински.

Обичам смеха, стиховете и песните.

Докосваната нежност в душата

показват, че Бог ми е дарил и обич и любов.

Една надежда за утрешния ден,

една прегръдка символ на щастие.

Едно докосване на твоята обич,

на твоите ласки, копнеж и мечти.

Прегърни ме обичам твоето докосване.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЕСИ. ЛЕК ДЕН
  • С Младен. Харесах!
  • Фвьждаьи, Пвьаех лВен аех
  • Любовта е единственото богатство, което можем да отнесем със себе си на онзи свят. Затова всеки се стреми инстинктивно към нея. Хубаво пишеш за любовта, Йонка. Поздравявам те!
Предложения
: ??:??