10 янв. 2007 г., 22:24

Докосване 

  Поэзия
709 0 7

 

 

 

 

Свива се душата от вълнение,

от сладост чак изтръпва ми езика,

пристигаш като боже изцеление,

и зрънцето на любовта ти в мен пониква,

и пориви ръзпръсват се из въздуха,

във ореол от приказно сияние,

потъвам в сладоста от сблъсъка,

на устните в минута на мълчание,

100 пеперуди-нежност по клепачите,

потрепват със крила от щастие,

и тръпки влюбени полазват ме,

с на пръстите ти нежното участие,

обагрят ми лицето ярките ти чувства,

със цвят на обич - есенни листа,

а устните ти финно и изкусно,

по бузите ми изрисуват любовта,

и пламнал като горско минзухарче,

потъвам с удоволствието в твоите очи,

и шепна тихо - влюбено канарче,

и женско обаяние от теб струи,

и сякаш мъжкото във мене секва,

разнежвам се във твоите ръце,

понасям се, щастлив, олекнал,

с крилата на разтупано сърце,

а този полет е така прекрасен,

че цял живот със теб летял го бих,

и небосвода обещава да е вечно син и ясен,

щом голямата любов  във теб открих.

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??