29 июн. 2010 г., 23:07

Докосваш ме с любов 

  Поэзия » Любовная
594 0 1

Докосваш ме с любов...

Благодатен дъжд  над мен се излива.

 

Пречистена и  ведра, усмихвам се щастливо.

Превръщам се в  река – спокойна, дълбока

и тръгваме със теб в мечтаната посока.

Докосвам те с любов…

Над тебе засиява една дъга красива.

Изплетена от нежност, тя с ореол обвива

любимите ми къдри, очите озарени

от обич слънценосна и чувства споделени.

Докосваме се с обич!

Ангели небесни криле ни подаряват.

Усмихват се звездите. Гълъби запяват

най–нежните си песни за свойте гълъбици…

Душите ни политат и пеят като птици.

 

 

© Генка Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • колко ме зарадва с новато си творение и благодаря за хубавите думи
Предложения
: ??:??