11 янв. 2012 г., 15:59

Докосваш с ръце 

  Поэзия
514 0 2

Докосваш се, подаваш ми ръце,
даваш ми сърцето си,
къде да го оставя аз,
като в моето има само пепел...

Пепелта, която толкова рани
прикрила е, толкова страдание,
докосваш се до сърцето ми,
там, където не знаеш
дали има пламък, които да гори 
и да възпламенява Любовта...

Няма камъче, което да грее,
пламъците студени са
като снега, които украсява
белия замръзнал град...

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??