14 дек. 2022 г., 11:41

Дом 

  Поэзия » Любовная, Философская
236 0 1

Домът е чаша чай от тазгодишните липи

Домът е книга, мъфини с малинки

и парата от включена кафемашина

Уханието на дом е палачинки!

 

Мечокът плюшен и покривката на точки

останал аромат на топъл хляб

Една кутия с коледни играчки

рисуват те портрета на дома

 

Домът оставя чувство на уют

и твоят суичър върху мен

мекотата на завивката от пух

със полъх от желание укротен

 

Да бъдат моите лунички в твоите ръце

Да шепна замечтано твойто име..

Да те прегръщам трепетно с ръце..

Домът е там,където обич има

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??