ДОМ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ МОРАЛИ
Новост - във Кратунци са създали
дом за съхраняване морали!
В отпуск щом кратунка се отправя,
в този дом морала си оставя.
После може да лежи по плажа,
може да стърчи покрай паважа,
може в кални вани да се каля
и в постели бели да се валя,
и край пътища и магистрали
може ТИР и валяк да я гази –
знае, че моралът ѝ се пази
чист, неопетнен, като сълзица,
като бистра изворна водица!
Ползата от него е голяма –
вече в село аморални няма!
Казват, заведения такива
Бойко в всяка област ще открива!
© Ангел Чортов Все права защищены
Благодаря и на тебе, Загора! Но няма политика в стиха ми. Той е само хумор. Но понеже Бойко всеки ден открива по нещо - я детска градина, я пътна отсечка, реших че и домовете за съхранение на морала пак той ще ги открива!