Ето ме мен... едно и също правя всеки ден...
До телефона чакам да се обади той,
онзи женкар, дето го обичам и си въобразявам, че е само мой...
Чакам... а телефона все мълчи.
От този затворен живот кой ще ме спаси?...
Пак е хванал поредното момиче за нощта,
а аз го чакам да се прибере у дома...
Това повече няма да продължава така!!!!
Да съм добра домакиня... късам с мойте правила!
Ще захвърля всичко у дома...
Като се прибере, да се чуди къде е неговата жена...
Ще сложа най-яркото червило,
ще гледам като другите жени - изкуствено и мило,
нека дантелена прашка се вижда под моята пола,
в дискотеката вскички ще гледат само моите крака!!!
Ще танцувам с друг, ще ударя едно за кураж,
и като ме види, нека си мисли, че съм мираж...
Защото той не познава своята жена,
тя е не само перфектна в кухнята,
тя е десет пъти повече жена,
и като махне своята престилка,
знае и на пилон да танцува,
и с чужди мъже да лудува...
Какво като не ми е по сърце да се държа така,
той няма да разбере това...
Ще ми ходи по чужди жени,
а аз само ще роня сълзи...
Няма да е повече така...
До днес бях скромна жена!
Ще се обадя на приятелка-две,
ще излезем по женски, без мъже.
На две гуми ще карам неговата кола,
пък нека ме гони някоя патрулка...
Ще разбера с коя днес ми изневерява,
ще го намеря и ще вдигна до небето врява,
какво като изям поредния, от него, шамар,
но пък аплодисментите на всички наоколо ще са ми Божи дар...
С моите приятелки ще пометем онази пача,
която ми е взела и щастието и мъжа!
Така, че нека на всички е ясно това,
днес жените въртят света...
и ако мъжете не са чули тази новина,
горчиво ще съжаляват за всяка причинена болка!
© Диди Георгиева Все права защищены