22.08.2007 г., 16:50 ч.

Домакиня ли?! Само гледай! 

  Поезия
1221 0 6
 

Ето ме мен... едно и също правя всеки ден...

До телефона чакам да се обади той,

онзи женкар, дето го обичам и си въобразявам, че е само мой...

Чакам... а телефона все мълчи.

От този затворен живот кой ще ме спаси?...

Пак е хванал поредното момиче за нощта,

а аз го чакам да се прибере у дома...

Това повече няма да продължава така!!!!

Да съм добра домакиня... късам с мойте правила!

Ще захвърля всичко у дома...

Като се прибере, да се чуди къде е неговата жена...

Ще сложа най-яркото червило,

ще гледам като другите жени - изкуствено и мило,

нека дантелена прашка се вижда под моята пола,

в дискотеката вскички ще гледат само моите крака!!!

Ще танцувам с друг, ще ударя едно за кураж,

и като ме види, нека си мисли, че съм мираж...

Защото той не познава своята жена,

тя е не само перфектна в кухнята,

тя е десет пъти повече жена,

 и като махне своята престилка,

знае и на пилон да танцува,

и с чужди мъже да лудува...

Какво като не ми е по сърце да се държа така,

той няма да разбере това...

Ще ми ходи по чужди жени,

а аз само ще роня сълзи...

Няма да е повече така...

До днес бях скромна жена!

Ще се обадя на приятелка-две,

ще излезем по женски, без мъже.

На две гуми ще карам  неговата кола,

пък нека ме гони някоя патрулка...

Ще разбера с коя днес ми изневерява,

ще го намеря и ще вдигна до небето врява,

какво като изям поредния, от него, шамар,

но пък аплодисментите на всички наоколо ще са ми Божи дар...

С моите приятелки ще пометем онази пача,

която ми е взела и щастието и мъжа!

Така, че нека на всички е ясно това,

днес жените въртят света...

и ако мъжете не са чули тази новина,

горчиво ще съжаляват за всяка причинена болка!


P.S  Това не е 'поздрав' за свестните мъже, защото аз съм наясно, че има и такива...Дано ви е допаднал стиха ми. По този начин искам да вдъхна малко кураж на всички онези домакини, които живеят само заради сериалите си... дами, горе главата!
                        Поздрави: Florr

© Диди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??