22 апр. 2008 г., 21:33

Доскоро... 

  Поэзия » Любовная
709 0 3

Доскоро ти не бе до мене...

Доскоро сякаш бях сама

и те проклинах без да те познавам,

и те намирах без да те зова.

Доскоро бях заспала в мрака

от непрогледна тъмнина

и само свещ от непозната,

кървяща там душа,

пътеката до мен създаде

през лъч от лунна светлина...

А ти дори не ме познаваш...

... но само ти ме тук разбра...

© Катерина Баева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??