Apr 22, 2008, 9:33 PM

Доскоро... 

  Poetry » Love
706 0 3

Доскоро ти не бе до мене...

Доскоро сякаш бях сама

и те проклинах без да те познавам,

и те намирах без да те зова.

Доскоро бях заспала в мрака

от непрогледна тъмнина

и само свещ от непозната,

кървяща там душа,

пътеката до мен създаде

през лъч от лунна светлина...

А ти дори не ме познаваш...

... но само ти ме тук разбра...

© Катерина Баева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??