6 мая 2008 г., 17:07

Достатъчност 

  Поэзия » Другая
799 0 18
Безцелен ден и ведра тишина.

Стоя спокойно в центъра на всичко.

В минутката - събрана вечността,

а смисълът - във песента на птичка.

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??