6.05.2008 г., 17:07 ч.

Достатъчност 

  Поезия » Друга
803 0 18
Безцелен ден и ведра тишина.

Стоя спокойно в центъра на всичко.

В минутката - събрана вечността,

а смисълът - във песента на птичка.

© Йордан Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??