Заведете ме на място, където аз да се пречистя.
Дайте ми подкрепа, попийте моите сълзи.
Душата ми е пъстра, само светли тонове,
вземете обогатете своите лични небосклонове.
Дайте ми обич и безгранична топлота
и очаквайте от мен само истински неща.
Идеалистично или не, това е верен път
и иска усилие от нашите сърца,
с неспирната подкрепа на ума.
© Петрова Все права защищены
от мен...вяра, топлота и обич за теб.
прекрасно поетично послание...!