28.05.2008 г., 11:08 ч.

Достижима утопия 

  Поезия » Философска
898 0 3
 

 

                     Заведете ме на място, където аз да се пречистя.    

                    Дайте ми подкрепа, попийте моите сълзи.

                   Душата ми е пъстра, само светли тонове,

                   вземете обогатете своите лични небосклонове.

                   Дайте ми обич и безгранична топлота

                   и очаквайте от мен само истински неща.

                   Идеалистично или не, това е верен път

                   и иска усилие от нашите сърца,

                   с неспирната подкрепа на ума.

 

 

 

 

© Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??