16 дек. 2014 г., 21:23

Достоен наследник 

  Поэзия » Юмористическая
659 0 7

На победителя в "Биг Брадър олд старс"

 

Той ли правила да спазва?

Дядовия си показва,

че отроче е на Батето!

Ако не размаха „патето“

пред народеца в ефира,

т-ц, не чини май сеира.

Ала вместо да запсува,

тоз народец си гласува

и не иска хич да знае.

Тошко пръв е, Тошко най е!

Месец стриптийз от екрана

и – Баш Брадър вече стана.

А размаха свой не множко

ако доразвие Тошко,

току-виж застане смело

на държавата начело.

 

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??