21 окт. 2008 г., 20:02

Достойна за твоите деца 

  Поэзия
613 0 0

Обичаш ме безкрайно, зная,
даваш живота си за мен
за вечни дни със тебе си мечтая,
да си винаги благословен.


Често казваш ми, че съм красива,
че имам хубави очи
и усмивката ми напомня самодива
и сбъдвам твоите мечти.


За какво друго мога да бленувам
освен за път обсипан със цветя,
в любовна група аз членувам,
за да съм достойна за твоите деца.

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??