21 июл. 2011 г., 21:55

Достойни за България 

  Поэзия
521 0 1

От пепелта на древните руини

от лумналия огън озарени

вървят достойни непоколебими

в завета на дедите преродени

 

Възторг любов и чест са на земята

един за всички о кръст пред Бог и вяра

Възкръснали във истината свята

със клетва пред народа и олтара

 

Българийо омайна и велика

Земя прекрасна на един народ

В столетията паметта възкликва

за тях - достойните на твоя род

© Валентин Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??