2 мая 2020 г., 06:28  

Достойно ест 

  Поэзия » Любовная
601 0 0

 

Следи.. от твоите очи.

Не ми говориш. 

Аз вярвам в мълчаливата любов.*

Така поетът се измъкна някога.

И пак е хубаво. 

И удря в слънчевия сплит. 

Достойно ест.

И слава.

Смиряваш ме, 

а хидрата ми е стоглава. 

 

______________________________

* - Давид Овадия

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??