21 июн. 2006 г., 16:56

Довечера 

  Поэзия » Любовная
2359 2 19

Довечера ще бъдеш моя...
О, как потръпвам, чакам с нетърпение
часът, когато всичко твое
ще падне в моето владение.

Довечера ще бъда твоя...
О, как жадувам!
Бие от вълнение
сърцето ми, открило своя
очакван принц, очаквано знамение.

Довечера ще бъдеш моя...
и всичко мое в теб ще се събуди,
ще блика, ще избухне и в покоя
на твоите очи ще се изгубя.

Довечера ще бъда твоя...
довечера... ще бъда всичко,
което си мечтал, а мое
ще бъде само твоето "обичам те".

 

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??