22 нояб. 2012 г., 16:40

Довиждане 

  Поэзия » Другая
432 0 7

 

      

                               Довиждане

 

                                   На всяка обич,

                                       която си отива.

 

               Ще те открия в чуждата походка.

                Ще ме погледне с твоя поглед друг.

               Със спомена ще тръгнем на разходка,

                 но в друго време, другаде, не тук.

 

                 Не трябва да ме чакаш на закуска,

                 без мен ще ти премине вечерта.

                 Но като луд, в полето, ще пропуска

                  пак вятърът със старата шейна.

 

                Наново, теб поисках да те видя,

                но няма да се случи и сега.

                Когато някой от света си иде,

                отишла си е сбъдната мечта.

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??