22 дек. 2005 г., 17:58

Довиждане...любов...моя... 

  Поэзия
2039 0 3

Всеки ден заобикалям тия места,
които съм ходил с теб,
вятърът ме кара да се изчервя,
а от другата страна ме кара да рева,
приех,че съм се провалил вече,
довиждане, любов моя.

Едно момче, което те обича, а сега е без теб,
едно момиче, което не знае какво се случи с мен след като се разделихме,
сякаш сме ходили на война и сме изгубили,
приех,че съм се провалил вече,
довиждане, любов моя.

Любов, любов, викаха моите приятели,
обаче аз незнаех какво е това,
с теб усетих силата на любовта,
много боляло, ако знаех нямаше да обичам,
приех,че съм се провалил вече,
довиждане, любов моя.

Много съм шастлив, че и аз вече знам какво е любов,
страдах много заради теб,
разболях се дълбоко,
а лекарстово за това намерих в тия думички,
приех,че съм се провалил вече,
довиждане любов моя.

Много те обичам, ама вече не мога да ти кажа,
ти бъди щастлива, нищо друго не искам от тоя свят,
моите думички да те обичат, аз няма да мога,
приех, че съм се провалил вече,
довиждане, любов моя.

© Мики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??