10 июл. 2020 г., 11:37

Дребните неща 

  Поэзия
895 5 6

Обичам да гледам слънчогледите

как под ритъма на вятъра танцуват.
Обичам да чувам шумоленето,
когато вкупом със слънцето флиртуват.

 

Обичам песента на дърветата,
дори когато в бурята превиват клони.
Обичам още загадъчния звук на щурчетата
и най-обикновени шоколадови бонбони. 

 

Най-обичам да вдишвам
на дребните неща красотата. 
Стари книги да прелиствам
и от тях да се храня с аромата.

 

Обичам всички тез
и още куп мънички неща!
Някои не го разбират и до днес, 
но само те изпълват човешката душа!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??