4 сент. 2020 г., 07:34

Дреме ми за стиха 

  Поэзия » Юмористическая
579 1 15

 

Скучно ми е, та реших, 

малко за да се разсея, 

да напиша някой стих

просто... да не полудея... 

 

Темата, уви, ми бяга, 

но сега ще я намеря -

Сещам се за Баба Яга, 

или за плъха... във килера... 

 

Хъм, ма пак не съм доволен, 

искам нещо по-различно -

За да бъда по-конкретен,

да е някак... еротично... 

 

Изведнъж... опа, съседката, 

преоблича се отсреща... 

Вдъхнови ме яко гледката, 

е, те туй е друго нещо!...

 

Тяло к'во да ви говоря -

Оцъклил съм се кат шаран... 

Разберете ме бре, хора, 

иска ми се да съм там... 

 

Ха, тя взе, че ме видя, 

и май леко си хихика... 

Брей, и вика ме с ръка -

Тръгвам! Дреме ми за стиха!...

 

26.09.2015.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??