28 июн. 2020 г., 00:53  

Магия 2 

  Поэзия » Любовная
437 0 0

Светъл спомен топли мене -

чиста, непорочна любов,

както Яворов обичал Мина,

за красивото съм аз готов.

 

Очи като изумруди

галят моите сетива,

нежността в мен се буди,

някаква магия е това.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??