28 jun 2020, 0:53  

Магия 2 

  Poesía » De amor
438 0 0

Светъл спомен топли мене -

чиста, непорочна любов,

както Яворов обичал Мина,

за красивото съм аз готов.

 

Очи като изумруди

галят моите сетива,

нежността в мен се буди,

някаква магия е това.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??