Jun 28, 2020, 12:53 AM  

Магия 2 

  Poetry » Love
439 0 0

Светъл спомен топли мене -

чиста, непорочна любов,

както Яворов обичал Мина,

за красивото съм аз готов.

 

Очи като изумруди

галят моите сетива,

нежността в мен се буди,

някаква магия е това.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??