31 мая 2009 г., 18:04

"Друг" 

  Поэзия » Другая
972 0 2

"Друг"

 

Как тъжно и безчувствено е тук -

тук вътре в моята душа.

Как желая да стана друг -

различен, не какъвто съм сега.

 

Искам отново да се преродя,

да порасна, да стана друг и нов.

Таз орисия ми омразна да нося -

искам да срещна чувството любов.

 

Омръзна ми да живея в тоз мрак -

на болка и омраза, на печал и тъга.

Как мечтая само, как -

да избягам от клетката на ада.

 

Искам нов живот... друг, различен - 

на обич и веселие, не на самота.

Искам да бъда нужен и обичан -

за да убия в мен тази празнота.

 

24 септември 2003 год.

 

 

Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:3817a7ce

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е че искаш промяна, правилна е и посоката, в която я търсиш, успех!
  • Много силно,стилно,желая ти от сърце да намериш своята половинка.Животът е пред теб ,има време!Успех!!!
Предложения
: ??:??