"Друг"
Как тъжно и безчувствено е тук -
тук вътре в моята душа.
Как желая да стана друг -
различен, не какъвто съм сега.
Искам отново да се преродя,
да порасна, да стана друг и нов.
Таз орисия ми омразна да нося -
искам да срещна чувството любов.
Омръзна ми да живея в тоз мрак -
на болка и омраза, на печал и тъга.
Как мечтая само, как -
да избягам от клетката на ада.
Искам нов живот... друг, различен -
на обич и веселие, не на самота.
Искам да бъда нужен и обичан -
за да убия в мен тази празнота.
24 септември 2003 год.
Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:3817a7ce
© Георги Алексов Todos los derechos reservados