Зная, тя е!
Жената с главна буква!
Зная, че не знае,
но избрах я аз за булка!
И ходя със затворени очи,
другите не виждам!
За мен е слънце и звезди,
и тайничко по нея си въздишам...
Защото тя е всичко, което
някога съм си мечтал!
Земята, морето и небето,
благословът, който Бог е дал!
И гледам я красива -
искрящо цвете на поляна!
И макар, че нещо не достига,
ще я чакам, понеже друга като нея няма!
© Добромир Иванов Все права защищены