10.04.2024 г., 9:32 ч.

Друга като нея няма! 

  Поезия » Любовна
68 1 0

 

Зная, тя е!
Жената с главна буква!
Зная, че не знае,
но избрах я аз за булка!

 

И ходя със затворени очи,
другите не виждам!
За мен е слънце и звезди,
и тайничко по нея си въздишам...

 

Защото тя е всичко, което
някога съм си мечтал!
Земята, морето и небето,
благословът, който Бог е дал!

 

И гледам я красива -
искрящо цвете на поляна!
И макар, че нещо не достига,
ще я чакам, понеже друга като нея няма!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??