11 янв. 2006 г., 13:17

другата жена 

  Поэзия
999 0 2
Обич моя,моля те кажи ми
как прегръща другата жена,
хаиде,искам,всичко разкажи ми,
по-добре ли от мен целува тя?
Хаиде,искам,научи ме,
как да бъда "друга" някоя?
Ти обичаш чуждите жени,
права съм,нали....кажи?
Хаиде,искам,научи ми,
как да бъда "друга" както тя?
Ако трябва промени ме,
но дали ще има смисъл от това?
С теб любов не ще намеря,
по-добре без теб-сама.
Но си спомням всяка ласка,
и при тебе пак се връщам,
все на този бряг те чакам,
а ти все на другия се връщаш.
Ако искаш мога да съм "чужда",
може би тогава ще ме обичаш,
може,но аз не съм такава,
вярна винаги оставам.

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??