23 июл. 2008 г., 22:04

Другият (текст за песен) 

  Поэзия
711 0 3
 

Крачка днес напред, а утре две назад,

това е любовта с теб, художник без мечти

и четка без бой, но искам я не знам защо...

Обичаш него, знам, но всеки божи ден

разкриваш време и за мен, макар и полужив,

от този кръговрат не мога да избягам аз.

 

 

Защото има нещо в тебе, което не знам,

но някакси ме тегли към твойта врата,

то убива ме.

 

 

Припев:

Не искам вече да съм другият,

не искам да съм тъжна истина,

която да гори в сърцето ми,

където скрита е към теб любовта,

защо на прага тъжен уморен,

няма спомен, даже дума за мен,

нима забрави ме, до утре...

 

 

Ти и той в нощта, в чужда самота

се къпят вашите души, а аз съм между вас,

развлечение и срам, за твоето добро сърце,

ранявам другия, но щом погледнеш в мен,

забравям всяка прилика с това, което е

старо минало и падам пак в краката ти.

 

 

Защото има нещо в тебе, което не знам,

но някакси ме тегли към твойта врата,

то убива ме.

 

 

Припев:

 

 

Китара без струни, това за мен е любовта ни,

но с мелодията й живота давам ти,

светът ми е за тебе...

© Иван Русланов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??