11 окт. 2022 г., 06:58

Дружбичка 

  Поэзия » Для детей
633 0 6

О, охлювче, защо си толкоз малко,

не можеш с мен да тичаш, жалко?!

Ще бъдем пак приятели добри

дори във шепата ми да си ти!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??