13 авг. 2009 г., 20:17

Думи 

  Поэзия » Другая
666 0 1

Знай, че няма вечни думи
и няма думи с вечен смисъл.
Приятелството не е вечно,
приятелството - то е мисъл.

И както някой някъде е писал,
приятелството също е до време.
Животът наш така ни е орисал:
живеем, плащаме и мреме!

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??