23 авг. 2008 г., 10:49

Думи 

  Поэзия » Любовная
478 0 7
 

Думи

 

Твоите думи само

могат без усилие

щастлив да ме направят рано

или оставят във безсилие.

 

Твоят дъх и нежен трепет

ми стигат за награда.

Не ще съм тъй проклет,

в любовта щом топя се от наслада.

 

Без теб съм посърнало мушкато.

Живец не ще намери

ни куцо, ни сакато,

колкото и в мене да се звери.

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??