22 дек. 2012 г., 22:29

Думи 

  Поэзия » Любовная
766 0 4

И думите си искам да забравя,

в мълчанието си искам да остана.

Отдавам се на скрит копнеж.

Забравена. Объркана. Без думи.

Душата ми, разголена в уют,

премръзнала е от безсилие да се загърне.

 

И преглъщам без думи пресъхналите страсти.

Забравена. Объркана. Без думи.

В душата си съблечена, потънала

в мисли, за празните думи на думи

загръщам в шлем, издигайки

храм на твойте думи.

 

© Ваня Генчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??