27 мая 2007 г., 12:03

ДУМИТЕ 

  Поэзия
540 0 7
 

Зад чистите думи, засукани

с топлото майчино мляко,

колко тайни има, забулени,

колко мерзост е скрита понякога.


С тях колко лъжи са издумани,

колко пошлост, омраза, злина...

Понякога... само понякога,

когато зад тях стои жалка душа.

© Даша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??