30 мар. 2015 г., 01:05

думите... думите... 

  Поэзия » Любовная
1453 1 41



                                      рисува мигът

                                                   със думите... моите и твоите

                                                   красиво

                                                   и фино цветовете подбира

                                                   мъничко розово, още малко... за устните

                                                   взима от изгрева мокър

                                                   зад щорите...

                                                   в ъглите забравено останало тъмно

                                                   за скулите

                                                   с тъжен нюанс от безсъници

                                                   и вали

                                                   как само вали

                                                   в мига дълбоко прониква

                                                   и плаче дъждът

                                                   с капки рисува цвета на очите

                                                   и болка е

                                                   и картина на влюбване

                                                   думите... думите... перлен прах

                                                   върху ресниците

                                                   потъват в съня уморени и топли

                                                   думите...

                                                   тихо е... и светло е...

                                                   и нежен щрих

                                                   на дъжда по стъклото

                                                   за стих и още...





                                                музика... Paroles... paroles - Dalida... Alain Delon

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??