От чудесата на думите ти
виждам, усещам, разбирам
настроенията с посланията им.
Те са скъпоценни камъни
със светлината на златото,
влюбвам се в смисъла им.
Времето и въздуха
стоят пред очите ми,
гледаме се
с вълшебството на щастието им.
Тази доброта
е очарователна вечност,
повече от човечност.
Благодаря за пътешествията,
в които отивам,
прочитайки думите ти.
Богатството е
мнението ти за мен.
Възхищавам ти се
с поклон специален
от мен.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
с вълшебството на щастието им."...
Поздравления!