10 нояб. 2008 г., 11:54

Душа 

  Поэзия
571 0 1
ДУША


Смях и сълзи преплитат се, изграждайки една душа,
душа самотна и безпътна, очакваща жестоката съдба...
Ангел и демон борят диво се във същата тази душа,
страх или надежди... голяма ли е разликата във това?
Въпроси задава и отговорите има - двулична душа,
няма нито добро, нито зло - чуй... и надигни глава...
Всичко крие и всичко показва, а е само душа,
тя е всичко и нищо, успях да я достигна сама...
Няма тъмнина и светлина - всичко е в нея - душа...
... пътят е един и почти го докосвам със ръка...
Адът и раят са там, в тази малка душа...
Разбираш ли я?
Нежна и крехка, без страх от смъртта...

© ДдП Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно е! Поздравления! 6-ца от мен )
Предложения
: ??:??